IF-BOAT

IF-boat pre-owned

De Marieholm IF en 26 van ontwerper Tord Sunden zijn na 50 jaar nog steeds populair. Vaar je op de Friese meren of De Kaag dan kom je er geheid een paar tegen. Wij hebben in de loop der jaren veel kennis en ervaring opgebouwd met deze boten en kunnen u daarom kwalitatief goede en originele pre-owned boten aanbieden.

if-boat new 2018

Een tijdloos klassiek ontwerp van 50 jaar oud opnieuw in productie nemen? Het gaat dit jaar echt gebeuren. De nieuwe IF-Boat zal voor de eerste keer te bezichtigen zijn op de HISWA te water van 5 t/m 9 september in de Bataviahaven van Lelystad. Jachtwerf Kuiper is de dealer van deze boot voor de Nederlandse markt.

if-shop onderdelen

Diverse IF / M26 onderdelen kunnen nog steeds worden geleverd. Denk hierbij aan een nieuw helmhout, roerbeslag, wandputtingen of nieuwe zeilen. Ook bouwen wij nieuwe motoren van het merk Nanni in, die goed passen in een boot als de IF of M26 waarbij je beperkte motorruimte hebt.  


IF-Boat NEW

Op 5 september 2018 was het dan zover: de Nederlandse primeur van de nieuwe IF-Boat op de HISWA te water in Lelystad. We hebben veel enthousiaste mensen aan boord mogen begroeten. Op 26 september 2018 krijgt de boot haar officiële internationale première op de Wannsee in Berlijn. De boot wordt dan ook voor het eerst zeilend geshowd. Belangstellenden zijn van harte welkom.

 

De IF-Boat is in Nederland beter bekend als de "Marieholm IF" en is een zeer handzame daysailer met kajuit, ideaal voor het Nederlandse vaargebied. We zijn als dealer maar ook als zeilliefhebbers ontzettend enthousiast dat het uiteindelijk toch gelukt is om dit tijdloze Zweedse ontwerp opnieuw te gaan bouwen.

 

Marieholm IF / 26 pre-owned

Naast het project van de nieuwe IF-Boat houdt Jachtwerf Kuiper zich ook bezig met de verkoop, refit en onderhoud van bestaande IF's en M26. Vanwege de hoge kwaliteit waarin deze boten destijds op de Marieholm werf gebouwd zijn, is het vandaag de dag nog steeds mogelijk om in goede staat verkerende, originele Marieholm IF / 26 te vinden en aan te bieden.

 

Bent u benieuwd naar ons aanbod of de reft mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs op onze werf in Sneek.