verkoop nieuwbouw

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van Zweedse daysailers. Op onze werf kunt u terecht voor goed onderhouden, in goede staat verkerende boten die we te koop aanbieden. Ook zijn we dealer van de nieuwe IF-Boat en producent van de Kuiper 820 sloep. 

IF-BoAT

De nieuwe IF-Boat is in 2018 na 50 jaar opnieuw in productie genomen. Het ontwerp is nog steeds zo mooi en de zeileigenschappen nog even fantastisch. Jachtwerf Kuiper is dealer van de nieuwe IF voor de Nederlandse en Belgische markt. De boot voldoet aan de IF klassevoorwaarden en er is natuurlijk gebruik gemaakt van moderne en hoogwaardige materialen. Met de nieuwe IF beleeft u hetzelfde zeilgenot als met een oude IF, maar doordat alles nieuw is, bent u de eerste jaren vrij van grote onderhoudszorgen. 


Haber yachts

Wij zijn de Nederlandse dealer van het merk HABER YACHTS. Deze werf bouwt motorsailers en motorjachten waarbij in het ontwerp een perfecte combinatie van ruimte, bedieningsgemak en goede zeil-/vaareigenschappen. Wilt u een keer een HABER 660 motorsailer proberen? Huur deze dan via onze verhuurtak FrieslandZeilen.


steilsteven 820 sloep

De Steilsteven 820 is een ontwerp van Arend Lambrechtsen uit Sneek. Het is gebaseerd op de klassieke lijnen van een Haringlogger. Het ontwerp is sierlijk, stoer, stabiel en de boot heeft uitstekende vaareigenschappen. De sloep kan ook in een cabin uitvoering gebouwd worden. 

 

Wilt u de boot een keer proberen? Het is ook mogelijk om onze verhuur Steilsteven te huren via FrieslandZeilen