verkoop

VERKOOP PRE-OWNED

Vanuit onze liefde voor de mooie Scandinavische daysailers richten we ons bij Jachtwerf Kuiper ook op de verkoop van deze gebruikte boten: Marieholm IF-E / 26, Rolf Jacobsen 85 en Safir. Het is ook mogelijk dat u bij ons een zoekopdracht plaatst voor een klassieke Scandinavische zeilboot.  Neem contact met ons op voor het huidige aanbod. 


steilsteven 820 sloep

De Steilsteven 820 sloep is een ontwerp van Arend Lambrechtsen en gebaseerd op de lijnen van een Haringlogger. Sinds 2011 bouwen wij de Steilsteven 820 en hebben wij deze sloep ook in de verhuur (zie bijgaande foto's). De sloep biedt ruimte voor 12 personen en heeft zeer goede en stabiele vaareigenschappen. De Steilsteven 820 wordt standaard geleverd met een Nanni scheepsdiesel en een intimmering van verduurzaamd hout.


if-boat new edition

In 2017 is het 50 jaar geleden dat Tord Sundéns legendarische ontwerp van de Internationale Folksboot (IF) werd gelanceerd. Dit klassiek gelijnde  zeewaardige S-spant jacht heeft fantastische zeileigenschappen en een grote stabiliteit. Nadat de plannen even in de koelkast gezet moesten worden, ziet het er naar uit dat 2018 het jaar wordt waarin de IF-Boat New eindelijk gerealiseerd kan gaan worden. Kijk op de speciale website van de IF-Boat New 2018 voor meer informatie.