Verkoop

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van Zweedse daysailers. Op onze werf kunt u terecht voor goed onderhouden, in goede staat verkerende boten die we te koop aanbieden. Ook zijn we dealer van de nieuwe IF-Boat en producent van de Kuiper 820 sloep. 

IF originals

De IF is een zeer degelijk ontwerp van de Zweed Tord Sunden. Ontworpen in de jaren 70 met een tijdloos, klassiek design en eveneens tijdloos goede zeileigenschappen. Door de goede kwaliteit waarmee de schepen destijds zijn gebouwd, verkeren vele IF (en Marieholm 26) exemplaren vandaag de dag nog steeds in zeer goede staat om er nog vele jaren zeilplezier van te hebben. Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in de IF en kunnen u een mooi verkoopaanbod bieden van in goede staat verkerende IF's en M26's. Desgewenst kunt u de boot door ons (deels) laten refitten zodat u de boot weer als nieuw het water op kan met haar nieuwe eigenaar.


Kuiper IF

Het duurzame alternatief voor een nieuwe boot is een complete refit. De nog goede romp (polyester) wordt behouden waarmee de ecologische voetprint aanzienlijk verkleind kan worden. Met een speciaal ontworpen, nieuw interieur in lichte Scandinavische tinten en een compleet nieuwe uitrusting dat voldoet aan de moderne tijd, kunnen wij een zo goed als nieuwe IF voor u samenstellen. Deze speciale  uitvoering brengen wij dit seizoen op de markt onder de naam Kuiper IF. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen. 


IF by Seacamper

De nieuwe IF-Boat is in 2018 na 50 jaar opnieuw in productie genomen. Het ontwerp is nog steeds zo mooi en de zeileigenschappen nog even fantastisch. Jachtwerf Kuiper is dealer van de nieuwe IF voor de Nederlandse en Belgische markt. De boot voldoet aan de IF klassevoorwaarden en er is natuurlijk gebruik gemaakt van moderne en hoogwaardige materialen. Met de nieuwe IF beleeft u hetzelfde zeilgenot als met een oude IF, maar doordat alles nieuw is, bent u de eerste jaren vrij van grote onderhoudszorgen.