verkoop boten

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van Zweedse daysailers. Op onze werf kunt u terecht voor goed onderhouden, in goede staat verkerende boten die we te koop aanbieden. Ook zijn we dealer van de nieuwe IF-Boat en producent van de Kuiper 820 sloep. 

IF-Boat new

De IF-Boat New is de hedendaagse uitvoering van de in Nederland bekende Marieholm IF. In 2018 is de boot na 50 jaar opnieuw in productie genomen. Het ontwerp is nog steeds zo mooi en de zeileigenschappen nog even fantastisch. Jachtwerf Kuiper is dealer van de nieuwe IF voor de Nederlandse en Belgische markt. 


VERKOOP PRE-OWNED

Ons huidige aanbod pre-owned Zweedse daysailers:

  • Marieholm IF-e (volledige refit 2018)
  • Safir 
  • Rolf Jacobsen 85
  • Rolf Jacobsen 905 
  • Marieholm 26 - van 1e eigenaar, in zeer goede staat
  • Marieholm IF-e (vanaf eind september)

Bent u op zoek naar een bepaalde (gebruikte) boot? Wij kunnen ook een zoekopdracht voor u plaatsen. Kuiper 820 sloep

Op onze werf in Sneek wordt de KUIPER 820 sloep gebouwd. Een stijlvol klassiek ontwerp van Arend Lambrechtsen. Het ontwerp is een Steilsteven van 8.20 meter en gebaseerd op de lijnen van een Haringlogger. De sloep biedt ruimte voor 12 personen en heeft zeer goede en stabiele vaareigenschappen. Standaard levering met een Nanni scheepsdiesel (plaatsing in vooronder), en een sfeervolle betimmering met 100% duurzaam Plato hout.


haber yachts

Een boot met ruimte, comfort, bedieningsgemak en goede vaareigenschappen? Dat is HABER YACHTS, een gevestigde naam in de jachtbouw. Al 25 jaar produceert deze werf praktische en comfortabele motorsailers en motorboten waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Jachtwerf Kuiper is officieel dealer van HABER YACHTS Nederland. De ontwerpen van HABER YACHTS zijn ideaal om ontspannen toertochten mee te maken op de Nederlandse binnenwateren en Waddenzee.