verkoop boten

VERKOOP PRE-OWNED (zeilboteN)

Ons huidige aanbod gebruikte Zweedse daysailers:

  • Kajuitzeilboot Marieholm IF (3266)
  • Kajuitzeilboot Marieholm 26 (208)
  • Kajuitzeilboot Marieholm IF-E 
  • Kajuitzeilboot Rolf Jacobsen 85
  • Kajuizeilboot Rolf Jacobsen 85 long version 

Bent u op zoek naar een bepaalde (gebruikte) boot? Wij kunnen ook een zoekopdracht voor u plaatsen. 


verkoop pre-owned (motorboten)

Ons huidige aanbod (gebruikte) motorboten:

  • Joda Tur 24 

Bent u op zoek naar een bepaalde (gebruikte) boot? Wij kunnen ook een zoekopdracht voor u plaatsen. Neem contact op voor de mogelijkheden. 


Kuiper 820 sloep

De KUIPER 820 sloep is een stijlvol klassiek ontwerp van Arend Lambrechtsen uit Sneek. Het ontwerp is een Steilsteven van 8.20 meter en gebaseerd op de lijnen van een Haringlogger. De sloep biedt ruimte voor 12 personen en heeft zeer goede en stabiele vaareigenschappen. Standaard levering met een Nanni scheepsdiesel (plaatsing in vooronder), en een sfeervolle betimmering met 100% duurzaam Plato hout.


IF-BOAT NEW

Een bestaand ontwerp in een nieuw jasje. In 2017 is het 50 jaar geleden dat Tord Sundéns legendarische ontwerp van de Internationale Folksboot (IF) werd gelanceerd. Dit klassiek gelijnde  zeewaardige S-spant jacht heeft fantastische zeileigenschappen en geniet nog steeds een grote populariteit. In de zomer van 2018 zal naar alle waarschijnlijkheid de eerste nieuw gebouwde IF te water gelaten worden. Jachtwerf Kuiper heeft de primeur op de HISWA te water van 5 t/m 9 september 2018.