verkoop en bemiddeling

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van Zweedse daysailers. Op onze werf kunt u terecht voor goed onderhouden, in goede staat verkerende boten die we te koop aanbieden. Ook zijn we dealer van de nieuwe IF-Boat en producent van de Kuiper 820 sloep. 

VERKOOP NIEUWE IF-Boat

De IF-Boat New is de hedendaagse uitvoering van de in Nederland bekende Marieholm IF. In 2018 is de boot na 50 jaar opnieuw in productie genomen. Het ontwerp is nog steeds zo mooi en de zeileigenschappen nog even fantastisch. Jachtwerf Kuiper is dealer van de nieuwe IF voor de Nederlandse en Belgische markt. 


VERKOOP PRE-OWNED

De Marieholm IF/26 zijn populair in Corona tijd. Ons huidige aanbod pre-owned:

  • Marieholm IF-e (1423) uit 1973 (refit 2018) - gereserveerd
  • Marieholm IF (2583) uit 1976 - verkocht
  • Safir, prachtige Zweedse daysailer
  • Rolf Jacobsen 85, zeilklaar met buitenboordmotor
  • Rolf Jacobsen 905 (casco, zeilklaar)

Wilt u een zoekopdracht plaatsen voor een Marieholm IF of 26? Neem contact met ons op. 

 

Nog nooit op een Marieholm gevaren? Wij verhuren ook Marieholm IF-e en 26. Kijk op www.frieslandzeilen.nl voor meer informatie en beschikbaarheid.Kuiper 820 sloep

Een project uit onze eigen stal: de KUIPER 820 sloep. Een stijlvol klassiek ontwerp van Arend Lambrechtsen uit Sneek. Het ontwerp is een Steilsteven van 8.20 meter en gebaseerd op de lijnen van een Haringlogger. De sloep biedt ruimte voor 12 personen en heeft zeer goede en stabiele vaareigenschappen. Standaard levering met een Nanni scheepsdiesel (plaatsing in vooronder), en een sfeervolle betimmering met 100% duurzaam Plato hout.


haber yachts

Een verrassend ontwerp met ideale (zeil)mogelijkheden en comfort. Al 25 jaar produceert HABER YACHTS praktische en comfortabele motorsailers en motorboten waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Jachtwerf Kuiper is officieel dealer van HABER YACHTS Nederland. Met name de HABER 660 en HABER 800 zijn ideale ontwerpen om ontspannen toertochten mee te maken op de Nederlandse binnenwateren en Waddenzee.