verkoop boten

VERKOOP PRE-OWNED (zeilboteN)

Ons huidige aanbod gebruikte Zweedse daysailers:

  • Marieholm 26 (208)
  • Marieholm IF "Racer" 
  • Marieholm IF (3266) gereserveerd
  • Rolf Jacobsen 85
  • Rolf Jacobsen 905 

Bent u op zoek naar een bepaalde (gebruikte) boot? Wij kunnen ook een zoekopdracht voor u plaatsen. 


verkoop pre-owned (motorboten)

Op dit moment hebben we geen pre-owned motorboten te koop.

Bent u op zoek naar een bepaalde (gebruikte) boot? Wij kunnen ook een zoekopdracht voor u plaatsen. Neem contact op voor de mogelijkheden. 


Kuiper 820 sloep

De KUIPER 820 sloep is een stijlvol klassiek ontwerp van Arend Lambrechtsen uit Sneek. Het ontwerp is een Steilsteven van 8.20 meter en gebaseerd op de lijnen van een Haringlogger. De sloep biedt ruimte voor 12 personen en heeft zeer goede en stabiele vaareigenschappen. Standaard levering met een Nanni scheepsdiesel (plaatsing in vooronder), en een sfeervolle betimmering met 100% duurzaam Plato hout.


IF-BOAT NEW

Een bestaand ontwerp in een nieuw jasje. In 2018 is het 51 jaar geleden dat Tord Sundéns legendarische ontwerp van de Internationale Folksboot (IF) werd gelanceerd. Dit klassiek gelijnde  zeewaardige S-spant jacht heeft fantastische zeileigenschappen en geniet nog steeds een grote populariteit. De IF-Boat heeft haar primeur gehad op de HISWA te water 2018 in Lelystad. De officiële internationale doop zal op 26 september in Berlijn plaatsvinden.  Er wordt dan ook voor de eerste keer met de nieuwe boot gevaren.