Zeiluitjes op skûtsjes

Samen zeilen op een skûtsje met schipper is een heerlijk ontspannen uitje met familie, vrienden of uw bedrijf. Van een Wij kunnen een compleet zeilevenement organiseren met meerdere skûtsjes.

Verhuur kajuitzeilboten

Een zeilboot met kajuit huren in Sneek? Bij FrieslandZeilen verhuren we verschillende kajuitzeilboten tot 9 meter. Ook bij ons te huur de Marieholm IF-E en 26. Een vaarbewijs is niet nodig.

Verhuur sloepen

Ontspannen het water op met onze mooie en stoere sloepen tot 12 personen. Vanaf onze haven in Sneek kunt u prachtige tochten maken. Te huur met of zonder schipper. Een vaarbewijs is niet nodig.


Onder de naam FrieslandZeilen verhuren wij vanuit onze haven in Sneek traditionele Friese skûtsjes, kajuitzeilboten en sloepen. Wij doen dit al jaren met veel plezier vanuit onze passie voor zeilen. Karel is afkomstig uit een schippersfamilie en van kinds af aan met het water opgegroeid. In 1997 zijn we begonnen het organiseren van dagtochten en arrangementen op skûtsjes voor bedrijven, families, vrijgezellen en vriendenuitjes. Na de verhuizing naar 't Ges in Sneek is hier de verhuur van kajuitzeilboten en sloepen bij gekomen. We houden van mooie en goed zeilende boten en dat zie je terug in onze verhuurvloot. Bij ons kunt u terecht voor het huren van de Zweedse klassieker Marieholm IF-E en Marieholm 26.