verhuur

Onder de naam FrieslandZeilen organiseren wij al vele jaren zeiluitjes voor groepen op traditionele Friese skûtsjes. Voor een ontspannen en actieve dag of weekend uit met familie, vrienden, of het bedrijf. Daarnaast verhuren we kajuitzeiljachten en sloepen, waaronder de Marieholm IF / 26.  Graag verwijzen wij u naar onze verhuurwebsite voor alle informatie over de boten, zeiluitjes en online boekingsmodule.

skûtsje huren

Samen zeilen op een skûtsje met schipper is een heerlijk ontspannen uitje met familie, vrienden of uw bedrijf. Wij kunnen programma's geheel op maat organiseren met een of meerdere skûtsjes.

zeiljacht huren

Bij FrieslandZeilen in Sneek verhuren we kajuitzeilboten tot 8 meter. Uniek is dat wij ook de Marieholm IF-E en 26 in de verhuur hebben. Ideaal om een keer te proberen als u erover denkt om er een aan te schaffen.

Sloep huren

Bij Jachtwerf Kuiper kunt u de Kuiper 820 Steilsteven sloep nieuw laten bouwen, maar we hebben deze boot ook al een aantal jaar met succes in de verhuur. De sloep is geschikt tot 12 personen.