wat bieden wij?

refit

Refit is een goede manier om bestaande boten met nieuwe materialen en technieken op te frissen en te behouden. Jachtwerf Kuiper kan uw boot geheel of deels in een nieuwe jas steken door middel van bijvoorbeeld: schilderwerk van romp en dek, jachtbetimmering interieur en teakdek, vervangen van dekbeslag, vervangen motor en diverse elektrische installatiewerkzaamheden.


onderhoud & reparatie

Goed onderhoud van uw boot is essentieel voor het behoud. Wij voeren lopend onderhoud en reparaties uit. Denk hierbij aan:

  • servicebeurt aan uw motor, zomer- en winterklaar maken
  • osmose behandelingen, polyester reparaties 
  • schadeherstel schilderwerk, houtwerk

transport

Met onze botentrailer kunnen wij boottransport in binnen- en buitenland verzorgen voor boten tot 3000 kg. De prijs voor transport wordt berekend op grond van het aantal te rijden kilometers x € 1,00 incl. 21% btw. Exclusief hellingkosten en aanvullende werkzaamheden.


inbouw Nanni scheepsmotoren

Wij zijn leverancier van Nanni scheepsdieselmotoren en kunnen uw motor op onze werf in Sneek uit- en inbouwen. Nanni scheepsdiesel motoren bieden een goede service en prijs kwaliteit verhouding. Vooral voor de kleinere zeiljachten spelen de praktische inbouwmaten en onderhoudsvriendelijke plaatsing van filters en pomp een doorslaggevende rol bij onze voorkeur voor deze rustig lopende motoren.


Schilderwerk

Bij Jachtwerf Kuiper kunt u terecht voor schilderwerk aan exterieur en interieur. In overleg met u wordt de keuze gemaakt voor combinatie en materialen die het beste bij uw schip passen. Wij werken standaard met Double Coat van De IJssel.  Dit heeft een hoogglans karakter en is een zeer sterke en kleurvaste 2 componenten lak.