Marieholm IF 26 (IF-BOAT)

Uit liefde voor deze mooie boot hebben wij ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in de verkoop, onderhoud, refit en verhuur van Marieholm IF / 26. Internationaal is de boot vooral bekend met de benaming "IF-Boat".  Na meer dan 50 jaar is het ontwerp van de Zweed Tord Sunden nog steeds erg populair. Wij hebben in de loop der jaren veel kennis en ervaring opgebouwd met deze boten en kunnen u daarom de kwalitatief goede en originele pre-owned boten aanbieden. Ook is het mogelijk om uw boot via onze bemiddeling te koop aan te bieden.

IF-boat pre-owned

Gedurende het jaar hebben we een wisselend aanbod van pre-owned Marieholms. Wilt u een zoekopdracht plaatsen? Of heeft u een Marieholm die u via onze bemiddeling wilt verkopen? Neem vrijblijvend contact met ons op.  

if-boat new

Ook nieuwe IF-Boat is nog steeds mooi gelijnd, stabiel, snel en betrouwbaar.  Maar uitgerust met nieuwe materialen, praktische verbeteringen  en een frisse look biedt deze moderne uitvoering nog heel veel extra jaren onbezorgd zeilplezier.

if-boat refit

De tussenoplossing voor een zo origineel mogelijke pre-owned boot en een compleet nieuw gebouwde IF, is de IF-refit. Hierbij wordt de boot volledig gestript en weer opgebouwd met nieuwe materialen en een frisse make-over.