Marieholm IF

De IF-Boot is in Nederland vooral bekend onder de naam Marieholm IF. Daarnaast heb je het zusje, de Marieholm 26, gebaseerd op hetzelfde ontwerp als de IF maar iets ruimte gebouwd. Uit liefde voor deze mooie boot hebben wij ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in de verkoop, onderhoud, refit en verhuur van Marieholm IF / 26. Na meer dan 50 jaar geniet het ontwerp van de Zweed Tord Sunden (ook beend van de houten Nordic Folkboat) nog steeds grote populariteit. Wij hebben in de loop der jaren veel kennis en ervaring opgebouwd met deze boten en kunnen u daarom de kwalitatief goede en originele IF boten aanbieden. Daarnaast zijn wij voor Nederland en Belgie dealer van de nieuwe IF die door Seacamper IF uit Berlijn wordt gebouwd. Meer weten? Neem contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak op onze werf in Sneek.

IF ORIGINALS

Gedurende het jaar hebben we een wisselend aanbod van pre-owned Marieholms. Wilt u een zoekopdracht plaatsen? Of heeft u een Marieholm die u via onze bemiddeling wilt verkopen? Neem vrijblijvend contact met ons op.  

IF by Seacamper

Ook nieuwe IF-Boat is nog steeds mooi gelijnd, stabiel, snel en betrouwbaar.  Maar uitgerust met nieuwe materialen, praktische verbeteringen  en een frisse look biedt deze moderne uitvoering nog heel veel extra jaren onbezorgd zeilplezier.

IF refit

De tussenoplossing voor een zo origineel mogelijke pre-owned boot en een compleet nieuw gebouwde IF, is de IF-refit. Hierbij wordt de boot volledig gestript en weer opgebouwd met nieuwe materialen en een frisse make-over.