Marieholm IF

De IF-Boot is in Nederland vooral bekend onder de naam Marieholm IF. Daarnaast heb je het zusje, de Marieholm 26, gebaseerd op hetzelfde ontwerp als de IF maar iets ruimte gebouwd. Uit liefde voor deze mooie boot hebben wij ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in de verkoop, onderhoud, refit en verhuur van Marieholm IF / 26. Na meer dan 50 jaar geniet het ontwerp van de Zweed Tord Sunden (ook beend van de houten Nordic Folkboat) nog steeds grote populariteit. Wij hebben in de loop der jaren veel kennis en ervaring opgebouwd met deze boten en kunnen u daarom de kwalitatief goede en originele IF boten aanbieden. Daarnaast zijn wij voor Nederland en Belgie dealer van de nieuwe IF die door Seacamper IF uit Berlijn wordt gebouwd. Meer weten? Neem contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak op onze werf in Sneek.

IF ORIGINALS

Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van goede IF en M26 boten. Wilt u een zoekopdracht plaatsen? Of heeft u een Marieholm die u via onze bemiddeling wilt verkopen? Neem vrijblijvend contact met ons op.  Wij zullen niet elke Marieholm in ons verkoopaanbod opnemen, maar enkel originele, eerlijke boten die altijd goed zijn onderhouden.  

IF by Seacamper

In 2018 heeft Peter Gronlund van Seacamper IF uit Berlijn de eerste nieuwe productie van de IF-Boat gelanceerd. Deze uitvoering wordt geheel klasseconform gebouwd, maar is uitgerust met de nieuwste materialen, praktische verbeteringen  en een frisse look. Helaas kunnen we op dit moment geen nieuwe orders voor een Seacamper IF aannemen in verband met de onduidelijkheid die de huidige situatie in de wereld met zich meebrengt. We houden u op de hoogte.  

kuiper if

Waarom een nieuwe boot bouwen als er nog een goede, originele romp beschikbaar is? De Kuiper IF is een unieke IF refit waarbij de romp helemaal wordt gedemonteerd en teruggebracht naar de basis. Vervolgens bouwen we de boot weer op inclusief een compleet nieuw ontworpen interieur, Scandinavische stijl. Uitgangspunt hierbij is duurzaamheid en ecologisch bewustzijn.